› Dutch

Pro Data Doctor is een gespecialiseerd offshore-bedrijf dat software voor gegevensherstel levert voor digitale media-apparaten zoals iPods met pendiameter, geheugenkaarten, digitale camera's en verwijderbare media aan bedrijven en particulieren over de hele wereld. Deze software kan worden gebruikt voor het herstellen en herstellen van alle verwijderde, beschadigde, geformatteerde bestanden en mappen, inclusief Word-documenten, JPEG, JPG, Bone MPEG, MIDI, WAV, Audio, Video, Digitale Muziek, Afbeeldingen, Foto's, Afbeeldingen en andere soortgelijke bestandstypen.

Deze software zorgt ervoor dat gegevens worden opgehaald in geval van onbedoelde verwijdering, formattering, virusaanval, softwarestoring, oneigenlijk gebruik, menselijke fouten of enige andere vorm van onvermogen om uw gegevens terug te krijgen.

Softwareontwikkelingsteam met teamcapaciteiten van ervaren softwarearchitecten, ontwikkelaars en consultants. Deze software wordt beschouwd als de meest aantrekkelijke grafische gebruikersinterface en de applicatie kan zelfs door niet-technische gebruikers worden geïmplementeerd.

icoon

Herstelsoftware voor geheugenstickbestanden om geformatteerde, verwijderde, beschadigde muziekfoto's, video's, digitale foto's, beeldmappen, beschadigde geheugenstick-pendrives en andere soortgelijke apparaten te herstellen. Ondersteunt alle belangrijke Memory Sticks, Memory Sticks, Micro Memory Sticks (M2) en andere soortgelijke apparaten, Compact Flash, Multimediakaarten, SD-kaarten, verwisselbare micro-harde schijven, Media Flash-kaarten.

Ondersteunt alle soorten flash-geheugensticks, waaronder Apacer, Toshiba Pen Drive, PQI harde schijf, Seagate, Ultra, Super Flash, Western Digital, Beyond, Sony Corsair, Key 64MB, 128MB, 256MB, 512MB, 1GB capaciteit, 2GB, 4GB, Harde schijven met een capaciteit van 8 GB en meer.

icoon

Software voor gegevensherstel op geheugenkaarten redt verloren afbeeldingen en bestanden/mappen van multimedia-apparaten, waaronder digitale camera's, PDA's, mobiele telefoons, Mitsubishi (multimediakaarten), CF-kaarten, Secure Digital-kaarten, smartcards en andere soortgelijke apparaten. Software voor gegevensherstel op geheugenkaarten maakt het verwijderen van alle verwijderde bestanden ongedaan, waaronder WAV, MPG, MPEG, afbeeldingen, MP3-speler, MP4, JPG, JPEG, BMP en MIDI-geluidsformaten.

De software slaat alle bestanden op, zelfs in situaties waarin de informatie wordt weergegeven tijdens het rijden met ongeformatteerde toegang tot uw flashdrive Windows.

icoon

Software voor het herstellen van iPod-gegevens om alle muziek, afbeeldingen, videobestanden en mappen te herstellen die verloren zijn gegaan als gevolg van het per ongeluk verwijderen of opnieuw instellen, een iPod-upgrade of Apple iTunes, het per ongeluk verwijderen, corruptie, oneigenlijk gebruik van niet-destructieve software en een eenvoudig te gebruiken hulpprogramma dat is nuttig bij het herstellen en herstellen van verloren audio, het afspelen van video's, foto's, liedjes, digitale media en afbeeldingen op uw iPod-muziekspeler.

Apple iPod-muziekherstelsoftware ondersteunt alle typen iPod mini, iPod shuffle, iPod-audio-videomodellen van de volgende generatie en andere gelijkwaardige muziekspelers, en iPods van de eerste generatie. iPod-herstelsoftware ondersteunt twee soorten formaten, en verwijderde formaten: Microsoft Windows of Apple Macintosh.

icoon

Software voor het herstellen van mobiele mediagegevens is veilige en gemakkelijk te gebruiken TXT-herstelsoftware om de verwijdering van verloren audio-videobestanden en -mappen ongedaan te maken, zelfs als de opslagmedia beschadigd zijn en u er geen toegang toe heeft. De software is nuttig bij het herstellen van alle soorten bestanden zoals MPEG, WAV en Stress-limited, MIDI, AVI, etc., BMP en JPEG, jpg, gif, media flash uit je neusgaten

De software zorgt voor het ophalen van gegevens in geval van het per ongeluk verwijderen van het formaat, een virusaanval, een hardwarefout, corruptie van het bestandssysteem, abnormale afsluiting, menselijke fouten of enige andere vorm van logica waarbij uw gegevens niet kunnen worden opgehaald.

icoon

Software voor het herstellen van bestanden van digitale camera's om per ongeluk verwijderde afbeeldingen, audio-videobestanden te helpen herstellen en herstellen. Het herstelt ook foto's, zelfs als de geheugenkaart wordt uitgeworpen terwijl de camera of een ander apparaat blijft bestaan. Ondersteuning inbegrepen door alle soorten fabrikanten van digitale camera's Acer Argus, Canon, Compaq: Kingston, ESPON, Nikon, Fujifilm, Kodak, Konica, Hitachi, Mitsubishi, Jena Duitsland, Sony, Samsung, Sanyo, Panasonic, gewicht.

Scan snel opslagmedia om verloren stukken of afbeeldingen te vinden en te herstellen tijdens het herstelproces. Na voltooiing van de scan worden de gevonden afbeeldingen weergegeven en kunt u de foto's bekijken en de herstelde foto's eenvoudig kopiëren en opslaan op de opgegeven locatie.

icoon

Digital Photo Recovery-software is een krachtig, eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om alle verwijderde digitale foto's, afbeeldingen, afbeeldingen, foto's en andere bestanden en mappen te herstellen van de Windows-harde schijf en het flash-geheugen, verwijderbare harde schijf inclusief Compact Flash-kaart CF-kaart Kaart , MultiMedia Card (MMC), Secure Digital Card, Smart Media Card, Micro Hard Drive, Grafische kaart, Memory Stick, XD Photo Card, Zip Disk en andere gelijkwaardige opslagmedia.

Gebruiksvriendelijke fotoherstelsoftware die de bestandsformaten JPG, GIF, JPEG en RAW ondersteunt om verloren afbeeldingen van alle grote harde schijven en verwijderbare mediamerken te herstellen. Het hulpprogramma biedt miniatuurvoorbeelden van verloren afbeeldingen die vooraf op een opgegeven locatie kunnen worden opgeslagen.

icoon

Windows-software voor gegevensherstel herstelt alle verloren capaciteit van gewiste verwijderde bestanden en mappen van een beschadigde geformatteerde harde schijfpartitie. Dezelfde software voor het ongedaan maken van gegevens ondersteunt alle grote desktop- en laptopcomputers door een beschadigd bestandssysteem, verkeerde partitie, virusaanval, stroomstoring, menselijke fout, hardwarestoring of door een slechte sector geïnfecteerde schijf te herstellen.

Multi-warehouse Almaty ondersteunt alle SATA-, SCSI- en niet-verwijderbare schijfstations in EIDI en haalt alle kritieke bestanden op, leegt de Prullenbak-map of verwijdert gegevens permanent met behulp van Shift + Delete-toetsen. De software is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een eenvoudig te gebruiken interface voor herstel van verloren gegevens.